But then the morning comes, and we turn back into pumpkins, right?

Youth Academy si Calarasi

pe 26/05/2010

Totul a inceput intr-o zi de noiembrie, mai precis, intr-o seara de noiembrie. Am primit un telefon de la Alina care ma intreba daca as vrea sa particip la un training de 2 zile pe diverse teme: comunicare, creativitate, managementul timpului etc. Cum nu ratez niciodata o astfel de ocazie, a doua zi ma prezentam frumos la Casa de Cultura a Studentilor. Si asta a fost. Acolo a inceput totul.
Dupa cum am mentionat intr-un post anterior, anul nou nu a adus cu el doar schimbarea unei cifre ci si invitatia de a ma alatura echipei Youth Academy cu care am ramas in relatii stranse in urma proiectului HOLA!. Ideea de a participa din nou la sedinte, de a planifica, de a ne zbate pentru un proiect a trezit nostalgica din mine care cu fiecare sedinta isi retraia minunatii ani de facultate si ASER.
Cu luna lui Florar a venit si cel mai frumos proiect HOLA de pana acum (cel putin pentru mine).
Pe 22.05.2010 echipa formata din Iulian, Alina P si Alina C se intalnea la ora 7 dimineata pe Splaiul Unirii ca sa ia drumul Autostrazii Soarelui, unde, dupa aproximativ 60 km facea dreapta (fara a gasi benzinaria OZN cu cafea), mai mergea inca vreo 40-50 km si ajungea la Calarasi, un oras mic, langa Dunare, linistit, unde lumea se saluta pe strada si vecinii isi beau cafeaua dimineata impreuna.
Minunat. Acesta este cuvantul care ar putea reuni tot ceea ce s-a petrecut in acest weekend. De la cei peste 70 de copii care au participat la training, la profesoara care a facut totul posibil, la echipa Youth Academy si pana la oamenii care ne-au facut sa ne simtim ca acasa.
Sunt convinsa ca ne vom intoarce acolo, sunt convinsa ca Youth Academy va creste in acest an cat altii in 7 si sunt convinsa ca acest weekend este un moment din vietile noastre care ne va aduce mereu un zambet pe buze.

Reclame

One response to “Youth Academy si Calarasi

  1. Traian spune:

    HOLA rocks! Keep up the good work!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: