But then the morning comes, and we turn back into pumpkins, right?

Una calda, prea multe reci

pe 24/11/2009

Aseara am simtit cum ma intorc inapoi in timp in una din cele mai frumoase perioade ale vietii mele. Un mic brainstorming, o prezentare de proiect, discutii si prieteni. Am stat si m-am uitat in jurul meu cum a evoluat lumea, cum ne-am facut „oameni mari”, cum purtam discutii pe care in urma cu ceva timp nu le-am fi stapanit. Sunt mandra ca sunt inconjurata de oameni care vor o schimbare si care fac ceva pentru asta.

Totusi, aceasta fericire este umbrita de tot ceea ce s-a intamplat pe scena politica in ultimele zile. Nu m-am asteptat niciodata sa curga lapte si miere in urma unui discurs politic sau a unei promisiuni. Sunt totusi realista. S-a tot vorbit ca avem nevoie de schimbare, s-a tot vorbit ca unul e schimbarea, ca altul e schimbarea. Constat cu tristete ca nu e nimeni schimbarea. Nu e nimeni din cei aflati in momentul acesta in lumina reflectoarelor. Cineva spunea ” trebuie sa ii scoatem pe oameni din starea de bine si sa ii ducem spre starea de succes”. Ei bine, parerea mea e ca in acest moment nu exista nicio persoana care sa faca acest pas. Romanii se complac in situatia in care se afla, cine trebuie sa profite de acest lucru o face iar cei care pot face pasul decisiv sunt inlaturati sau inca nu au puterea necesara.

Schimbarea suntem NOI, tanara generatie, generatia care a invatat sa gandeasca „outside the box”, generatia care nu ramane ancorata in trecut si prefera sa progreseze decat sa regreseze.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: