But then the morning comes, and we turn back into pumpkins, right?

Cum as vrea sa fie…

pe 30/10/2009

..fiecare zi din viata mea :). Cum? Pai, sa se asemene foarte mult cu cea de azi :).
Am pornit de dimineata cu drag si spor catre Sala Palatului pentru a participa la Angajatori de Top. Nu am fost surprinsa absolut deloc sa observ o puzderie de oameni in cautare de joburi. Datorita companiei mai mult decat placuta a prietenei mele a decurs totul snur.
Am lasat in urma micul furnicar de studenti si absolventi pentru a participa inca odata la Optimism 2009, The Unconference. Proiectul demarat de Cristian Manafu s-a bucurat de un succes la fel de mare ca si cel din luna iulie. Printre vorbitorii de azi i-as putea enumera pe: Bogdan Naumovici, Andreea Marin Banica, Cristian Lupsa, Cristian Mungiu sau Sanda Nicola. Am plecat de la „unconference” cu un sentiment foarte placut, cu ideea „da, pot sa imi ating toate obiectivele”. Apoi, cu mic cu mare, prietenii din ASER, ne-am luat frumusel de manuta si am pornit catre Orange Concept Store unde am participat la prezentarea ASER pentru bobocei. Un sentiment de nostalgie m-a cuprins cand am constatat ca in urma cu 2 ani eram si eu o studenta care facea ochii mari la ceea ce aveau de spus membrii asociatiei. Acum ma aflam in culise. Mi-am dat seama cate am avut de castigat, cati prieteni minunati si cu cat know-how pornesc la drum in viata. S-au tinut discursuri emotionante atat de membrii care se afla in acest moment in board-ul de conducere cat si de membrii vechi :). Sandra Ghitescu spunea azi la Optimism 2009 ca nu trebuie sa uitam sa ne jucam.Chiar daca suntem „oameni mari”. Cu ASER niciodata nu uit acest lucru si ma simt iar o studenta plina de speranta care simte ca poate cuceri lumea din doi timpi si trei miscari :). Tot in seara asta mi-am dat seama de un mare adevar pe care mi l-a spus cineva cu ceva vreme in urma. Odata ce trainingul iti intra in sange, nu mai scapi si nu sunt sigura ca as vrea asta. De ce?Pentru ca sentimentul pe care il ai cand vorbesti in fata unui public este unul minunat.
De ce as vrea sa fie toate zilele asa?
Pentru ca sunt o furnicuta plina de energie. Nu suport sedentarismul. Vreau azi sa fiu la Bucuresti, maine la Brasov si poimaine la Viena (daca se poate :D)
Si, ca sa inchei si mai optimista va las o melodie care pe mine ma face mereu sa ma simt bine si care de multe ori ma motiveaza 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: