But then the morning comes, and we turn back into pumpkins, right?

Examene, parcuri si ..si altele :D

pe 28/05/2009

Cand intri la liceu toata lumea iti spune: profita de perioada asta..este cea mai frumoasa..si se termina. Constati ca intr-adevar a fost frumoasa.
Vine facultatea…toata lumea iti spune ca o sa traiesti cei mai furmosi ani. Iti pui intrebarea: hey, parca am mai auzit asta candva..ma rog…asa o fi. Te cam indoiesti. Doar ai terminat liceul si te-ai despartit de oamenii cu care credeai ca vei sta FOREVER.
Iata ca ai ajuns si la sfarsitul facultatii. Dupa ce ai injurat de mama focului materii intregi, ai avut nopti pierdute, ai murit de frica inainte unui examen, dupa ce ai alergat pe holurile facultatii dupa rezultate si dupa ce te rugai sa termini odata, vine si momentul crucial…termini..esti pe punctul de a termina. Si totul capata o alta culoare. Parca nu mai sunt asa de tragice noptile pierdute si nu mai conteaza asa de mult profii…iti aduci aminte cum mergeai la inghetata dupa fiecare examen, cum atunci cand dadea soarele te plimbai pana la unirii pe jos, cum mergeai in cismigiu si iti luai inghetata ….si se termina si perioada asta…oare peste 3 luni o sa vina cineva si o sa ne zica „profita…asta e cea mai frumoasa perioada a vietii tale”?

Reclame

One response to “Examene, parcuri si ..si altele :D

  1. LavyNnia spune:

    daaa..iti spun eu, profita ca mai avem 2 ani 😀 Cu toate ca poate ne vom mai risipii si vom fi mai ocupati…inca ne mai putem bucura de astfel de momente.. >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: