But then the morning comes, and we turn back into pumpkins, right?

Revenire in forta

pe 26/02/2009

Dupa ce am citit azi blogul Alinei si al lui Vlad asa…vag mi-am aminit ca am blog si l-am cosmetizat putin, i-am mai pus eu una alta si voila: scriu din nou.

Azi, stand la cursul de Comunicare in afaceri, la un moment dat am scos urmatoarele cuvinte pe gura: eh..oricum mai avem 8 saptamani si terminam scoala (a se citi facultatea) pentru ca noi , cei din anul 3, avem si perioada de practica. Abia dupa aceea am realizat: TERMINAM FACULTATEA. Nu stiu cand a trecut timpul, cand au trecut 3 ani. Parca mai ieri ne uitam sa vedem ce sali si cu ce se mananca facultatea asta cu niste ochisori in care se citea numai confuzie. Acum, cand avem de citit 200 de pagini pentru un examen ne gandim: „aaa…doar atat. In doua zile am timp sa invat”. Cati dintre voi ati fi zis acelasi lucru in liceu?

Am observat pe masura ce a trecut timpul ca in ASE se misca treaba. Desigur, mai dau ei cu stangu-n-dreptul dar macar fac un efort. Nu se prea mai recurge la metoda: eu dictez  si voi scrieti.  Profesorii vin cu slideuri, se discuta, se analizeaza, se ia in considerare parerea studentului. Cursurile se dau pe suport electronic, profesorii sunt mult mai deschisi (unii), se lasa loc pentru cei tineri. Drumul pe care s-a pornit este cel bun. Sa speram ca vor continua.

🙂

Reclame

One response to “Revenire in forta

  1. Raluca spune:

    ha ha ha …. ca tot spuneai tu in sesiuni ” …si cand ma gandesc la Misha care a terminat si acum se relaxeaza” … 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: